Aamulehti raportoi: Tunnelmia tapahtumasta

Voimaa Metsästä tapahtuma onnistui hienosti. Mukaan ilmoittautyui 677 osallistujaa ja sää suosi tapahtumapäivänä. Maalissa oli tunnelma, joka alleviivasti, että väki nautti tapahtumasta. Voimaa Metsästä yhdisti poluilla jalan liikkumisen kaikki muodot, sillä kärki eteni todella vauhdikkaasti vaativilla poluilla ja sen lisäksi mukana lähdettiin haastamaan itsensä onnistumisen tunne tavoitteena. Useat lähtivät iloisesti kaveriporukalla “höntsäilemään” ja toiset tapahtuman otsikon mukaisesti voimaa ja virkistystä hakemaan. Myös retkeilyhengessä kahvinkeitin mukana poluilla edettiin. Tavoitteen mukaisesti siis matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma!

Aamulehti oli mukana hienosti koko tapahtuman ajan ihan alusta loppuun.

Tapahtumasta julkaistiin useita artikkeleina niin netti kuin paperisessa Aamulehdessä ja striimi on katsottavissa jonkin aikaa Aamulehden sivuilla! Tapahtuman kuvia ja tunnelmia ikustettiin Aamulehden toimittajan ja kuvaajan toimesta koko tapahtumapäivän!

“Kaupin poluille säntäsi 677 juoksijaa – Näytimme Tampereen polku­juoksu­tapahtuman lähtöjä ja maaliintuloja, katso tallenteet”: https://www.aamulehti.fi/urheilu/art-2000008333940.html

Myös jälkitunnelmia on luettavissa nettilehdestä ja paperista:
https://www.aamulehti.fi/urheilu/art-2000008331381.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.