Voimaa Metsästä-tapahtuma yli lähes 20 000€ keräyssummaan

Keräyssumma oli yhteensä huikea 19004€, joka ylitti etukäteistoiveemme! Keräyssumma on siis enemmän kuin osallistumismaksujen summa yhteensä! Kiitos tästä kuuluu teidän lisäksenne yhteistyökumppaneille, jotka joko suoraan lahjoittaen, tarjoten puitteita, tarvikkeita, olosuhteita, painotuotteita jne. tai ihan omia työntekijöitä liikuttaen osallistuivat tapahtumaan. Osa kumppaneista panoksellaan vähensi tapahtuman kustannuksia, joita väistämättä syntyy isoa tapahtumaa tehtäessä!

Teidän lisäksi tapahtumaa olivat tukemassa Gofore, TOAS, Vaisto Solutions, Modulight, Inc. Bike & Boat World, Neka Paino, Finnpark, Kauppi Sports Center, Tampereen Tenniskeskus, HLU, Aulanko Tower Trail ja Himos Trail!

Olemme päättäneet, että järjestämme tapahtuman uudelleen ensi vuonna! Toivottavasti myös jatkossa vuosittain! Sen määrittelette te, osallistujat! Toivottavasti myös sinä olet myös mukana ensi vuonna!

Palautelomake: https://forms.gle/S62WPqTXznBDPw2H9

Haluaisimme myös palautetta teiltä, jotta voimme parantaa kokemustanne osallistujana entisestään jatkossa. Siksi toivomme, että vastaatte palautekyselyyn. Saimme uuden paikallisen yhteistyökumppanin VJ Sportin )https://www.vjsport.fi/) Orivedeltä, jonka tuotevalikoimaan kuuluu Sarva nastalenkkarit ja VJ polkujuoksukengät. Arvomme palautteenantajien kesken kahdet VJ Sportin kengät, jotka ovat voittajan valinnan mukaan joko Sarva-nastalenkkarit tai VJ polkujuoksukengät. Voit käydä tutustumassa tuotteisiin Intersportin myymälöissä tai ulkoiluvälineisiin ja varusteisiin erikoistuneessa Treeline:ssä joko verkossa osoitteessa  https://treeline.fi/search?type=everything&q=VJ  tai myymälässä Kangasalla.

Olemme suunnitelleet, että aikaistamme tapahtumaa viikolla pääosin syysloman ajankohdan vuoksi, mutta huomioiden muut tapahtumat, ensi vuonna päivämäärä tulee olemaan sunnuntai 9.10.2022

Avaamme ilmoittautumisen viimeistään joulukuun alussa vahvistaen samalla päivämäärän. Tuomme myös mahdollisuuden ostaa osallistuminen lahjakorttina vaikkapa Joululahjaksi perheenjäsenille tai ystäville siten, että osallistuja voi valita itse matkan niin halutessasi! Logomme tekijä Giannette, jonka työt ovat tulleet tutuksi mm. Tampereen Uudesta Lastensairaalasta toteuttaa lahjakortin, joka kelpaa vaikka Joulukortiksi! https://www.instagram.com/olipahantaasgigi/

Olemme suunnittelemassa myös mahdollisia yhteislenkkejä tai valmennustapahtumia yrityksille, mikäli niille tuntuu olevan kysyntää. 

Kannattaa siis ottaa seurantaan Voimaa Metsästä some-kanavat Instagramissa ja Facebookissa, niin tiedät ja voit kertoa muilekkin, mitä Voimaa Metsästä – hyväntekeväisyys teeman ympärillä tapahtuu!

Käy katsomassa kuvagalleriaa sekä tunnelmavideo tapahtumapäivästä! Kaikki mainittu löytyy myös nettisivujemme kautta 

Tunnelmavideo: https://vimeo.com/638043201

Kuvagalleria: https://voimaametsasta.kuvat.fi/kuvat/

Aamulehden artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.