Siirry suoraan sisältöön

Info

Tapahtumainfo

Voimaa Metsästä -polkujuoksutapahtuma sopii kaikille!

Voimaa Metsästä on polkujuoksu- ja luontoliikuntatapahtuma, jonka tapahtumakeskuksena toimii Kaupin liikuntapuisto Tampereella.

Voimaa Metsästä -tapahtuman tavoitteena on luoda monipuolinen henkistä ja fyysistä hyvinvointia tuottava tapahtuma. Osallistuja tekee itselleen ja muille hyvää: Jokainen kilometri, jonka osallistuja liikkuu, lisää hyväntekeväisyyspottia, joka käytetään lasten ja nuorten hyväksi. Hyväntekeväisyyskohteena on Taysin nuorisopsykiatrian yksikkö, jonka hyväksi tapahtuman tuotto lahjoitetaan!

Voimaa Metsästä-tapahtuma sopii niin aloittelijoille kuin todellisia polkujuoksuhaasteitakin hakeville, sillä tarjolla on eripituisia ja vaikeustasoltaan erilaisia reittejä. Tapahtumassa ovat seuraavat matkat: 6 km, 12 km 18 km ja 30 km sekä lapsille suunnattu noin 2 kilometrin matka. 

Voimaa Metsästä -tapahtuma tarjoaa osallistujilleen Kaupin metsien ja mäkialueiden upeat reitit aina pienistä kiharaisista poluista nopeasti edettäviin leveisiin latupohjiin, mahtavia kalliomaastoja että Näsijärvinäkymiä.

Matalan kynnyksen tapahtuma lähialueella sopii ensikertalaisille, mutta myös kokeneille!

Jos siis olet juuri innostunut polkujuoksusta tai jopa ensimmäistä kertaa lähdössä poluille, löydät varmasti reittitarjonnasta itsellesi sopivan matkan. Mikäli tiellä juokseminen on tuttua, Voimaa Metsästä-tapahtuman hyvin merkityt polut kaupungin kupeessa tarjoavat mainion mahdollisuuden lajikokeiluun tai itsesi – miksei myös kaverinkin – haastamiseen. Pidemmiltä matkoilta löytyy varmasti sopivaa haastetta sinullekin, joka olet jo tottunut polkujuoksutapahtumien kävijä. Testaa vauhtiasi lyhyemmillä matkoilla tai juokse pidempään, tapahtumapaikalle pääset vaikka ratikalla tai Nyssellä!