Voimaa Metsästä!

Polkujuoksun hyväntekeväisyystapahtuma

Kaupissa 9.10.2022

Palaa 16.10 kuviin ja tunnelmiin

Voimaa Metsästä-tapahtuman After Movie on julkaistu! Palaa lauantain kuviin tunnelmiin ja paina Play! Klikkaamalla -symbolia, katso ruudun kokoisena.

Valokuvat löydät kuvasivulta!

Ota tapahtuma seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa! Näin pysyt ajan tasalla, kun saamme laskettua ja lahjoitettua keräämänne potin ja julkaistua ensi vuoden päivät!
Miksi Tapahtuma?

Tee hyvää itsellesi harjoittelemalla ja osallistumalla polkujuoksutapahtumaan Kaupissa! Mennään yhdessä hakemaan voimaa metsästä!

Kasvata kuntoasi ja paranna omaa arjen jaksamistasi. Tee se metsässä, sillä jo lyhytkin aika luonnossa saa mielialasi kohoamaan!

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan nuorisopsykiatrian hyväksi. Päämääränämme on parantaa mielenterveyspotilaiden hyvinvointia, sillä se on keskeisessä asemassa toipumisessa. Jokainen nuori on arvokas!


Voimaa Metsästä – On monta syytä osallistua polkujuoksuhaasteeseen!

Järjestämme matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuman Tampereen Kaupissa 16.10.2021. Haluamme tarjota upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Tapahtuma sopii erinomaisesti polkuliikkumisen ensikertalaiselle, mutta tarjoamme haastetta myös polkujuoksun aktiiviharrastajalle. Haluamme tarjota tämän elämyksen hyvien yhteyksien päässä. Voit ottaa ensituntumaa polkujuoksuun lähellä kotia ja saapua paikalle kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Voimaa Metsästä -polkujuoksussa matkojen pituudet ovat kuudesta kilometristä 30 kilometriin. Lisäksi lapsille on oma 2 km polku, johon voi osallistua yksin tai saattajan kanssa. Tapahtumassa voit liikkua Kaupin poluilla kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Reitit on suunniteltu kiertämään Kaupin metsien hienoimmat alueet. Reitit ovat merkittyjä ja opastettuja, joten tapahtumaan on helppo tulla ja turvallista osallistua!

Voimaa metsästä

Tutkimusten mukaan jo lyhytkin aika metsässä vaikuttaa positiivisesti fysiikkaan ja psyykkeeseen.
Lue lisää >>

Kaupin polut

Kaupin kansanpuiston tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kaupin metsä sijaitsee ihan Tampereen keskustan kupeessa, Näsijärven rannalla. Alueella on mainio polkuverkosto ja nähtävää riittää.

Tue nuorisopsykiatriaa

COVID19 on ajanut nuorisopsykiatrian ennennäkemättömän ahtaalle. Nuoret tarvitsevat tulevaisuuden rakentamiseen kaiken avun ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä, joka voi auttaa, tekee sen nyt!

Yhdessä voimme auttaa

Jo pienestä avusta syntyy isoa, kun teemme sen yhdessä. Liity mukaan Voimaa Metsästä – haasteeseen ja olet mukana rakentamassa parempaa hyvinvointia Tampereen nuorisolle!!

Tapahtuman tekevätValitse itsellesi sopiva matka!

Nauti Kaupin poluista! Haasta itsesi kilometreilla tai tee lahjoitus lasten ja nuorten hyväksi!


Tapahtuman mahdollistavat

Uutisemme

Tapahtumaan ja aihealueeseen liittyviä uutisia
Voimaa Metsästä 2022!

Voimaa Metsästä -tapahtuma järjestetään jälleen 2022 ja päivämäärä on sunnuntai 9.10.2022!

Voimaa Metsästä-tapahtuma yli lähes 20 000€ keräyssummaan

Keräyssumma oli yhteensä huikea 19004€, joka ylitti etukäteistoiveemme! Keräyssumma on siis enemmän kuin osallistumismaksujen summa yhteensä! Kiitos tästä kuuluu teidän lisäksenne yhteistyökumppaneill…

Aamulehti raportoi: Tunnelmia tapahtumasta

Voimaa Metsästä tapahtuma onnistui hienosti. Mukaan ilmoittautyui 677 osallistujaa ja sää suosi tapahtumapäivänä. Maalissa oli tunnelma, joka alleviivasti, että väki nautti tapahtumasta. Voimaa Metsäs…

09

Ota yhteyttä

Laita viestiä järjestäjille tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
Soita

0400 728407.

Sähköposti

info@voimaametsasta.fi