Siirry suoraan sisältöön

Voimaa Metsästä!

Hyväntekeväisyyttä
poluilla liikkuen

Kaupissa 15.10.2023Polkuliikkumisen hyväntekeväisyystapahtuma!

Voimaa Metsästä järjestetään jälleen sunnuntaina 15.10.2023!

Tapahtuma on kerännyt vuosina 2021 ja 2022 yhteensä 35 000 € lapsi- ja nuorisopsykiatrialle. Auta meitä keräämään tänä vuonna vielä lisää! Lue lisää >>

Ota tapahtuma seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa! Näin tiedät ensimmäisenä lahjoituspotin suuruuden sekä seuraavan vuoden tapahtumapäivän!Miksi Voimaa Metsästä -tapahtuma?

Tee hyvää itsellesi harjoittelemalla ja osallistumalla polkuliikuntatapahtumaan Kaupissa! Haetaan yhdessä voimaa metsästä!

Kasvata kuntoasi ja paranna omaa arjen jaksamistasi. Tee se metsässä, sillä jo lyhytkin aika luonnossa saa mielialasi kohoamaan!

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan nuorisopsykiatrian hyväksi. Päämääränämme on parantaa mielenterveyspotilaiden hyvinvointia, sillä se on keskeisessä asemassa toipumisessa. Jokainen nuori on arvokas!Reitit

Voimaa Metsästä tapahtuman matkat ovat 6-30 kilometriä. Lisäksi lapsille on oma 2 km matka.

Jokainen matka on oma maaston merkitty yhtenäinen reitti, eli samalla matkalla mitään osaa reitistä ei juosta useampaan kertaan. Aiemmat tapahtuman reitit ovat saaneet erinomaisen palautteen osallistujilta ja vuoden 2023 tapahtumassa reitit säilyvät käytännössä samoina. Tutustu reittikuvauksiin ja -karttoihin.

Jo vartti metsässä tekee sinulle hyvää!

Jo vartin oleskelu metsässä laskee tutkitusti verenpainetta. Vaihteleva maasto kehittää myös lihaksia monipuolisesti. Lue Ylen artikkelista yhdeksänkertaisen suunnistuksen maailmanmestarin Minna Kaupin ajatuksia poluilla liikkumisesta sekä siitä, kuinka polkujuoksu tarjoaa liikuntaa ja mielenrauhaa.

>>Lue lisää

Uutisiamme

Huomenna mennään!

Muistutetaan vielä niitä, jotka eivät vielä ole ilmoittautuneet: Jälki-ilmoittautumisen voi tehdä ki…

Ilmoittautujalista päivittyy

Halvimman maksukynnyksen ilmoittautuminen päättyy huomenna maanantaina 9.10.2023. Sen jälkeen voimaa…

Voimaa Metsästä -tapahtuma toteutuu Raimo Arvolan muistotapahtumana

Voimaa Metsästä -hyväntekeväisyystapahtuma toteutuu suunnitellusti 15.10.2023. Tapahtuman yhteydessä…

Voimaa Metsästä -tapahtuman toteuttavat

Tapahtuman pääsponsori


Tapahtuman mahdollistajat


Tapahtuman tukijat


Valitse itsellesi sopiva matka!

Nauti Kaupin poluista! Tee lahjoitus tai haasta itsesi osallistumalla lasten ja nuorten hyväksi!
Liikunta- tai tyhyeduilla maksettaessa käytä Eventio-ilmoittautumista (lue lisää).

Voimaa Metsästä – On monta syytä osallistua polkujuoksuhaasteeseen!

Matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma Tampereen Kaupissa 15.10.2023 tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Tapahtuma sopii erinomaisesti polkuliikkumisen ensikertalaiselle, mutta tarjoamme haastetta myös polkujuoksun aktiiviharrastajalle. Tapahtuma järjestetään Kaupissa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja voit saapua paikalle kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Voimaa Metsästä -polkujuoksussa matkojen pituudet ovat kuudesta kilometristä 30 kilometriin. Lisäksi lapsille on oma 2 km matka, johon voi osallistua yksin tai saattajan kanssa. Voit liikkua Kaupin poluilla kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Reitit on suunniteltu kiertämään Kaupin metsien hienoimmat alueet. Reitit ovat merkittyjä ja opastettuja, joten tapahtumaan on helppo tulla ja turvallista osallistua!

Voimaa Metsästä

Tutkimusten mukaan jo lyhytkin aika metsässä vaikuttaa positiivisesti fysiikkaan ja psyykkeeseen.
Lue lisää >>

Kaupin polut

Kaupin kansanpuiston tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kaupin metsä sijaitsee ihan Tampereen keskustan kupeessa, Näsijärven rannalla. Alueella on mainio polkuverkosto ja nähtävää riittää.

Tue nuorisopsykiatriaa

COVID19 on ajanut nuorisopsykiatrian ennennäkemättömän ahtaalle. Nuoret tarvitsevat tulevaisuuden rakentamiseen kaiken avun ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä, joka voi auttaa, tekee sen nyt!

Yhdessä voimme auttaa

Jo pienestä avusta syntyy isoa, kun teemme sen yhdessä. Liity mukaan Voimaa Metsästä – haasteeseen ja olet mukana rakentamassa parempaa hyvinvointia Tampereen nuorisolle!!

Ota yhteyttä!

Laita viestiä järjestäjille ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Soita

+358 40 7033029

Sähköposti

info@voimaametsasta.fi tai manu.humppi@laitila.com