Siirry suoraan sisältöön

Voimaa Metsästä!

Hyväntekeväisyyttä
polkujuosten

Kaupissa 15.10.2023

Tapahtuman esite tulostettavaksi JPG >>Polkujuoksun hyväntekeväisyystapahtuma!

Voimaa Metsästä järjestetään jälleen sunnuntaina 15.10.2023!

Vuosina 2021 ja 2022 yhteensä tapahtuma on kerännt 35000€ lapsi- ja nuorisopsykiatrialle. Auta meitä keräämään tänä vuonna vielä lisää Lue lisää >>

Ota tapahtuma seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa! Näin pysyt ajan tasalla, kun saamme laskettua ja lahjoitettua keräämänne potin ja julkaistua ensi vuoden päivät!Miksi Tapahtuma?

Tee hyvää itsellesi harjoittelemalla ja osallistumalla polkujuoksutapahtumaan Kaupissa! Mennään yhdessä hakemaan voimaa metsästä!

Kasvata kuntoasi ja paranna omaa arjen jaksamistasi. Tee se metsässä, sillä jo lyhytkin aika luonnossa saa mielialasi kohoamaan!

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan nuorisopsykiatrian hyväksi. Päämääränämme on parantaa mielenterveyspotilaiden hyvinvointia, sillä se on keskeisessä asemassa toipumisessa. Jokainen nuori on arvokas!Reitit

Voimaa Metsästä tapahtuman matkat ovat 6-30 kilometriä ja lisäksi lapsille on oma 2km matka.

Jokainen matka on oma maaston merkitty yhtenäinen reitti, eli samalla matkalla mitään osaa reitistä ei juosta useampaan kertaan. Aiemmat tapahtuman reitit saivat erinomaisen palautteen osallistujilta ja vuoden 2023 tapahtumassa reitit säilyvät käytännössä samoina. Tutustu 2022 reitteihin reittikuvauksiin ja -karttoihin

Voimaa Metsästä – On monta syytä osallistua polkujuoksuhaasteeseen!

Järjestämme matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuman Tampereen Kaupissa 15.10.2023. Tarjoamme upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Tapahtuma sopii erinomaisesti polkuliikkumisen ensikertalaiselle, mutta tarjoamme haastetta myös polkujuoksun aktiiviharrastajalle. Tapahtuma järjestetään Kaupissa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja voit saapua paikalle kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Voimaa Metsästä -polkujuoksussa matkojen pituudet ovat kuudesta kilometristä 30 kilometriin. Lisäksi lapsille on oma 2 km polku, johon voi osallistua yksin tai saattajan kanssa. Voit liikkua Kaupin poluilla kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Reitit on suunniteltu kiertämään Kaupin metsien hienoimmat alueet. Reitit ovat merkittyjä ja opastettuja, joten tapahtumaan on helppo tulla ja turvallista osallistua!

Voimaa Metsästä

Tutkimusten mukaan jo lyhytkin aika metsässä vaikuttaa positiivisesti fysiikkaan ja psyykkeeseen.
Lue lisää >>

Kaupin polut

Kaupin kansanpuiston tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kaupin metsä sijaitsee ihan Tampereen keskustan kupeessa, Näsijärven rannalla. Alueella on mainio polkuverkosto ja nähtävää riittää.

Tue nuorisopsykiatriaa

COVID19 on ajanut nuorisopsykiatrian ennennäkemättömän ahtaalle. Nuoret tarvitsevat tulevaisuuden rakentamiseen kaiken avun ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä, joka voi auttaa, tekee sen nyt!

Yhdessä voimme auttaa

Jo pienestä avusta syntyy isoa, kun teemme sen yhdessä. Liity mukaan Voimaa Metsästä – haasteeseen ja olet mukana rakentamassa parempaa hyvinvointia Tampereen nuorisolle!!

Tapahtuman tekevätValitse itsellesi sopiva matka!


Nauti Kaupin poluista! Tee lahjoitus tai haasta itsesi osallistumalla lasten ja nuorten hyväksi!

Liikunta- tai tyhyeduilla maksettaessa käytä Eventio-ilmoittautumista (lue lisää)Tapahtuman mahdollistavat

Uutisemme

Tapahtumaan ja aihealueeseen liittyviä uutisia
TOAS Mukana toistamiseen Voimaa Metsästä-tapahtuman tukijana

TOAS, eli Tampereen opiskelija-asuntosäätiö oli mukana yhtenä Voimaa Metsästä päätukijoista jo viime…

Liikuntaedut käyttöön

Voimaa Metsästä-tapahtumassa sähköiset työhyvinvointi- / liikuntaedut ovat käytettävissä Eventio-pal…

Nuorisopsykiatria ahtaalla!

Aamulehti ja Iltasanomat uutisoivat Taysin nuoriso­psykiatrian osastolla jouduttiin majoittamaan nuo…

09

Ota yhteyttä

Laita viestiä järjestäjille tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
Soita

0400 728407

Sähköposti

info@voimaametsasta.fi