Siirry suoraan sisältöön

Voimaa Metsästä!

Hyväntekeväisyyttä
polkujuosten

Kaupissa 9.10.2022Polkujuoksun hyväntekeväisyystapahtuma!

Voimaa Metsästä polkujuoksun hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään jälleen sunnuntaina 9.10.2022!

Lue lisää >>

Ota tapahtuma seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa! Näin pysyt ajan tasalla, kun saamme laskettua ja lahjoitettua keräämänne potin ja julkaistua ensi vuoden päivät!Miksi Tapahtuma?

Tee hyvää itsellesi harjoittelemalla ja osallistumalla polkujuoksutapahtumaan Kaupissa! Mennään yhdessä hakemaan voimaa metsästä!

Kasvata kuntoasi ja paranna omaa arjen jaksamistasi. Tee se metsässä, sillä jo lyhytkin aika luonnossa saa mielialasi kohoamaan!

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan nuorisopsykiatrian hyväksi. Päämääränämme on parantaa mielenterveyspotilaiden hyvinvointia, sillä se on keskeisessä asemassa toipumisessa. Jokainen nuori on arvokas!Reitit

Voimaa Metsästä tapahtuman matkat ovat 6-30 kilometriä ja lisäksi lapsille on oma 2 km matkat.

Jokainen matka on oma yhtenäinen reittinsä ja ovat merkitty maastoon, eli mitään osaa reitistä ei juosta useampaan kertaan. 2021 tapahtuman reitit saivat erinomaisen palautteen osallistujilta ja vuoden 20221 tapahtumassa reitit säilyvät käytännössä samoina. Tutustu reittikuvauksiin ja -karttoihin https://voimaametsasta.fi/wp/matkat-ja-reitit/


Voimaa Metsästä – On monta syytä osallistua polkujuoksuhaasteeseen!

Järjestämme matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuman Tampereen Kaupissa 16.10.2021. Haluamme tarjota upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Tapahtuma sopii erinomaisesti polkuliikkumisen ensikertalaiselle, mutta tarjoamme haastetta myös polkujuoksun aktiiviharrastajalle. Haluamme tarjota tämän elämyksen hyvien yhteyksien päässä. Voit ottaa ensituntumaa polkujuoksuun lähellä kotia ja saapua paikalle kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Voimaa Metsästä -polkujuoksussa matkojen pituudet ovat kuudesta kilometristä 30 kilometriin. Lisäksi lapsille on oma 2 km polku, johon voi osallistua yksin tai saattajan kanssa. Tapahtumassa voit liikkua Kaupin poluilla kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Reitit on suunniteltu kiertämään Kaupin metsien hienoimmat alueet. Reitit ovat merkittyjä ja opastettuja, joten tapahtumaan on helppo tulla ja turvallista osallistua!

Voimaa metsästä

Tutkimusten mukaan jo lyhytkin aika metsässä vaikuttaa positiivisesti fysiikkaan ja psyykkeeseen.
Lue lisää >>

Kaupin polut

Kaupin kansanpuiston tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kaupin metsä sijaitsee ihan Tampereen keskustan kupeessa, Näsijärven rannalla. Alueella on mainio polkuverkosto ja nähtävää riittää.

Tue nuorisopsykiatriaa

COVID19 on ajanut nuorisopsykiatrian ennennäkemättömän ahtaalle. Nuoret tarvitsevat tulevaisuuden rakentamiseen kaiken avun ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä, joka voi auttaa, tekee sen nyt!

Yhdessä voimme auttaa

Jo pienestä avusta syntyy isoa, kun teemme sen yhdessä. Liity mukaan Voimaa Metsästä – haasteeseen ja olet mukana rakentamassa parempaa hyvinvointia Tampereen nuorisolle!!

Tapahtuman tekevätValitse itsellesi sopiva matka!

Nauti Kaupin poluista! Haasta itsesi kilometreilla tai tee lahjoitus lasten ja nuorten hyväksi!


Tapahtuman mahdollistavat

Uutisemme

Tapahtumaan ja aihealueeseen liittyviä uutisia
Jälleen 2022!

Voimaa Metsästä polkujuoksun hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään jälleen vuonna 2022! Päivämäärä on sunnuntai 9.10.Hyväntekeväisyyskohteena on viime vuoden tapaan Tampereen Yliopiston lasten ja nuo…

Palaa vuoden 2021 tunnelmiin!

Voimaa Metsästä-tapahtuman After Movie on julkaistu! Palaa lauantain kuviin tunnelmiin ja paina Play! Klikkaamalla  Valokuvat löydät kuvasivulta! Ota tapahtuma seurantaan myös Instagramissa&…

Voimaa Metsästä-tapahtuma yli lähes 20 000€ keräyssummaan

Keräyssumma oli yhteensä huikea 19004€, joka ylitti etukäteistoiveemme! Keräyssumma on siis enemmän kuin osallistumismaksujen summa yhteensä! Kiitos tästä kuuluu teidän lisäksenne yhteistyökumppaneill…

09

Ota yhteyttä

Laita viestiä järjestäjille tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
Soita

0400 728407.

Sähköposti

info@voimaametsasta.fi