Siirry suoraan sisältöön

Työnantajapaketit

Voimaa Metsästä

Kaupin poluilla

15.10.2023

Sunnuntaina 15.10.2023

Voimaa Metsästä -tapahtumaan voi osallistua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Tapahtuma sopii hyvin ensikertalaiselle, mutta tarjoilee mukavasti haastetta myös kokeneemmalle liikkujalle.

Kokoa oma porukka, työntekijöitä tai kumppaneita, ja lähde Kaupin poluille liikkumaan. Osallistu hyväntekeväisyystempaukseen tehden hyvää sekä itsellesi että nuorisopsykiatrian hyväksi. Jokainen osallistuja voi valita itselleen sopivan reitin pituuden 6-30 km, tai kaikki ryhmässä voivat mennä saman matkan. Liikkuminen tapahtuu merkityillä poluilla, joilta ei voi eksyä ja reittien varrella on useita huoltopisteitä, joissa voit nauttia vettä tai urheilujuomaa sekä saat lisää energiaa huoltopisteiden välipaloista.

Voimaa Metsästä -työnantajapaketit

Hinta sisältää osallistumisen valitulle matkalle sekä yritykselle näkyvyyden ”Tapahtuman mahdollistavat” –osioon.

Voimaa Metsästä -työnantajapaketeissa ilmoittautumisten kerääminen ei kuormita yrityksen yhteyshenkilöä. Me hoidamme ilmoittautumisten vastaanottamisen! Olemme tehneet myös tarvittavat viestintämateriaalit valmiiksi, joten mukaan lähteminen on helppoa.

Toimitamme yritykselle alennuskoodin, jonka avulla jokainen osallistuja ilmoittautuu tapahtumaan itse. Koodilla saa työnantajan (Tyky) tuen mukaisen alennuksen, jonka sovimme yrityksen kanssa (0-100 %). Laskutamme ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen toteutuneet ilmoittautumiset sovitusti yritykseltä. Tarvittaessa voimme ottaa teiltä vastaan myös valmiin osallistujalistan ja hoitaa ilmoittautumisten kirjaamisen puolestanne.

Mainosta työpaikalla! Tulosta tästä näppärä esite ja pistä vaikka porukalle jakoon tai kahvihuoneen seinään!

Soita tai laita viestiä. Katsotaan teille sopiva paketti tai räätälöidään tarpeenne mukaan.

Kilpailunjohtaja
Manu Humppi
040 7033029 tai info@voimaametsasta.fi

Miksi Voimaa Metsästä -polkujuoksutapahtumaan kannattaa lähteä?

Luontoliikunta on mahtava tapa saada ajatukset pois arjen haasteista, ja Voimaa Metsästä on matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma, johon on helppo osallistua hyvinkin erilaisilla tavoitteilla. Tapahtuman koko tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, joten se sopii yrityksen yhteiskuntavastuun kantamiseen erinomaisesti!

Kaupin poluille uskaltaa mainiosti lähteä, vaikka kokemusta poluilla liikkumisesta ei vielä olisikaan. Tavoitteeksi voi ottaa esimerkiksi 1-2 tunnin kävelyn luontoa ja tunnelmaa ihaillen. Myös kokenut polkujuoksija kokee vaativimmilla reiteillä elämyksiä ja saa palkintonsa. Sopiva reitti löytyy jokaiselle!

Voimaa Metsästä-tapahtuma synnyttää osallistujille elämyksiä ja kokemuksia, joista kerrotaan tarinoita sosiaalisessa mediassa tai työpaikan kahvihetkissä.